Αναζήτηση

2+1 Ερωτήματα στη Μυρτώ Κιμινουλάκη

Μυρτώ Κιμινουλάκη: Πρόεδρος Κοινότητας Ναυπάκτου

Πτυχιούχος Ιταλικής φιλολογίας στο Καποδιστριακό Αθηνών και

πτυχιούχος ΑΤΕΙ Ιατρικών Εργαστηρίων (Βοηθός Μικροβιολόγου).

Επάγγελμα : Στρατιωτικός (ΥΓ): υγειονομικού

Έγγαμη και μητέρα τριών ανήλικων τέκνων


Η Πρόεδρος της Κοινότητας Ναυπάκτου εκφράζει την προσωπική της δυσαρέσκεια αλλά και του συνόλου των συμβούλων της Κοινότητας όσον αφορά τη συνεργασία με τη δημοτική αρχή.

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Η δημοτική αρχή δε μας υπολογίζει, δε μας "εκμεταλλεύεται"… είναι το παράπονο όλων των συμβούλων".

Το Lepantoporto έθεσε στην Πρόεδρο τρία επίκαιρα ερωτήματα και αυτή με περισσή ευγένεια ανταποκρίθηκε.


Πόσο δύσκολο για μία γυναίκα να ηγείται συλλογικού οργάνου, ανδροκρατούμενο στην πλειοψηφία του.

Ομολογώ ότι δεν με δυσκολεύει να ηγούμαι ένα ανδροκρατούμενο συλλογικό όργανο όπως είναι η Κοινότητα Ναυπάκτου.

Ίσως έχει παίξει σημαντικό ρόλο το επάγγελμά μου. Εδώ και 18 χρόνια είμαι ένστολη, στο τμήμα της υγείας. Σ' ένα τμήμα που έχει πληγεί όσο κανένα τα δυο τελευταία χρόνια.

Ο στρατός θα έλεγα δε σταματάει να είναι μια δοκιμασία. Όμως μαθαίνεις πολλά. Μαθαίνεις να χειρίζεσαι και να αντιμετωπίζεις καταστάσεις, ανθρώπους, πάντα με σύνεση, ψυχραιμία και πειθαρχία!Ποια η σχέση της Κοινότητας με τη δημοτική αρχή


Στόχος μου αρχικά ήταν και είναι να έχουμε οι σύμβουλοι της Κοινότητας άριστη σχέση μεταξύ μας, γιατί μόνον έτσι θα μπορούμε να βγάλουμε κάτι καλό για τον τόπο αυτό.

Αυτό μέχρις ώρας το έχουμε πετύχει και τους ευχαριστώ όλους γι αυτό. Είναι αξιόλογοι άνθρωποι, με αληθινή αγάπη για τον τόπο τους, πέρα από παραταξιακές προτιμήσεις και συμφέροντα.

Όσον αφορά τη σχέση της Κοινότητας με τη Δημοτική αρχή ομολογώ ότι εμείς ξεκινήσαμε με τις καλύτερες των προθέσεων. Δεν αποτελεί στόχο μας η αντιπολίτευση. Όμως αυτήν την περίοδο μας έχει κυριεύσει η απογοήτευση. Ο θεσμός της Κοινότητας δε λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν. Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε όρεξη να βοηθήσουμε και να δούμε αυτήν την όμορφη πόλη να γίνεται ακόμα ομορφότερη.

Έχουμε περάσει αξιόλογες προτάσεις που όχι μόνο δεν έχουν απαντηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες αλλά δεν ξέρω εάν τις έχουν λάβει υπόψιν τους οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι. Η δημοτική αρχή δε μας υπολογίζει, δε μας "εκμεταλλεύεται"…είναι το παράπονο όλων των συμβούλων.

Ο θεσμός της κοινότητας είναι παραγκωνισμένος. Φαντάζομαι αυτό ίσχυε πάντα αφού υπάρχουν σύμβουλοι με μεγαλύτερη εμπειρία από την δίκη μου που το επιβεβαιώνουν.

Στα μισά και πλέον της θητείας σας στο τιμόνι της Κοινότητας Ναυπάκτου. Ποιος ο απολογισμός και ποιος ο παραπέρα προγραμματισμός


Ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά!

Το πρώτο εξάμηνο είχαμε κάνει αρκετά πράγματα και είχαμε δρομολογήσει πολλά περισσότερα! Όμως η πανδημία δεν ήταν σύμμαχός μας. Περιορίστηκαν παρά πολύ οι δυνατότητές μας. Δε μπορούμε να κάνουμε δράσεις, να οργανώσουμε οτιδήποτε περιλαμβάνει συναθροίσεις τι να πω η πανδημία έχει κάνει κακό σε όλους τους θεσμούς, σε όλες τις ηλικίες.

Δεν ξέρω εάν τελειώνουμε με τον Covid 19, δεν ξέρω εάν θα προλάβει η Κοινότητα Ναυπάκτου να δείξει τις προθέσεις και τους στόχους της.

435 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων