Αναζήτηση

2 + 1 ερωτήματα στον Ντίνο Ζορμπά

Δύναμη και θέληση ψυχής!

Έχει αποδείξει πώς πρέπει κάποιος να μάχεται για την ζωή του, τα όνειρά του και να μην σταματά να μάχεται γι αυτά.

Ολιγόλογος, περιεκτικός, αποφασιστικός, αποπνέει μια σιγουριά με τα λεγόμενά του.

Το Lepantoporto του απηύθυνε τρία ενδιαφέροντα ερωτήματα και αυτός με περίσσεια ευγένεια ανταποκρίθηκε.


Πώς κρίνεις τη μέχρι τώρα πορεία της δημοτικής αρχής;


Κατά την προσωπική μου άποψη πάμε αρκετά καλά με δεδομένη την κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία. Δουλεύουμε σαν ομάδα και στον 1.5 χρόνο έχουν γίνει αρκετά πράγματα, πιστεύω τα καλύτερα έρχονται και ελπίζω να τελειώσουμε με όλη αυτή την κρίση γρήγορα και να μπορέσουμε να κάνουμε και περισσότερα. Δεν είναι τυχαίο που η ΚΕΔΕ ζήτησε παράταση της θητείας των δήμων λόγω της πανδημίας.


Είσαι ικανοποιημένος από την εξέλιξη των δράσεων στα αντικείμενα που έχεις τη θεσμική ευθύνη;


Ικανοποιημένος δεν θα είμαι ποτέ γιατί όλο και περισσότερα θα πρέπει να γίνουν στους τομείς που ασχολούμαι.

Στον μεν Σύνδεσμο, με το εργοστάσιο και την εμπλοκή που υπήρχε και δουλεύω καθημερινά ώστε μέχρι τέλος θητείας να κόψουμε κορδέλα. Είναι ένα στοίχημα που έχω βάλει με τον εαυτό μου, αν και δεν είναι στο χέρι μου όπως ο ένας χρόνος που χάθηκε λόγω ΣΤΕ.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον τομέα της ανακύκλωσης παρόλο που η κρατική απουσία είναι δεδομένη με χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι έχουν να μας δώσουν κάδους μπλε από το 2017, ούτε καν για αντικατάσταση των χαλασμένων.

Πιστεύω ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχουμε καταφέρει να βάλουμε και 3ο ρεύμα τους κίτρινους κάδους, που θα είναι μια μεγάλη επιτυχία καθώς είναι ελάχιστοι οι Δήμοι που το έχουν.


Όσον αφορά τα αδέσποτα εκεί η κατάσταση που επικρατεί είναι πολεμική κάθε μέρα.

Κάθε μέρα και καινούργια αδέσποτα εμφανίζονται και σε συνεργασία με τις φιλοζωικές της πόλης μας δίνουμε μια μεγάλη μάχη.

Δυστυχώς, κατά την προσωπική μου άποψη, ο νόμος είναι ανεπαρκής και δεν δίνει στους δήμους τα όπλα να μπορούν να κάνουν κάτι καλύτερο, όταν σήμερα ο νόμος αυτό που λέει είναι αν βρείς αδέσποτο στείρωσέ το και άστο εκεί που το βρήκες. Έχουν γίνει αρκετά βήματα, αλλά εάν δεν υπάρξει αλλαγή του νόμου δεν μπορούμε να κάνουμε και περισσότερα.


Όσον αφορά την επιτροπή προσβασιμότητας που είμαι πρόεδρος, σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες του Δήμου προσπαθούμε να κάνουμε την πόλη μας πιο φιλική στους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα και εκεί βέβαια υπάρχουν προβλήματα, αλλά πιστεύω ότι θα καταφέρουμε αρκετά πράγματα.


Ποιο το αποτύπωμα που επιθυμεί να αφήσει ο Ντίνος Ζορμπάς στο τέλος της τετραετίας;


Στο τέλος της 4ετιας αυτό που θα ήθελα, θα ήταν να έχω βάλει και εγώ το λιθαράκι μου για το καλό της Ναυπακτίας, έτσι ώστε να ήμουν χρήσιμος για τους συνδημότες μου.

Τώρα εάν θα το καταφέρω θα το κρίνει ο χρόνος και οι πολίτες της Ναυπακτίας.


108 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων