24ωρη Γενική Πανελλαδική Απεργία Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Το Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας, καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους της ευρύτερης περιοχής να συμμετάσχουν δυναμικά στην 24ωρη Πανελλαδική Γενική Απεργία την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022.

Πέρασαν πάνω από δεκατέσσερα χρόνια που μια βαθιά κρίση ξεκίνησε. Μία κρίση που επηρέασε με το χειρότερο τρόπο, τα εισοδήματά μας τα σχέδιά μας, τις ζωές μας. Μία κρίση, που δυστυχώς συνεχίζεται και σήμερα, δημιουργώντας μεγαλύτερες ανισότητες και περισσότερες οικονομικές δυσκολίες σε εκατομμύρια εργαζόμενες και εργαζόμενους.

Μετά και τις επιπτώσεις της Πανδημίας, ο κόσμος της μισθωτής εργασίας καλείται να σηκώσει στις πλάτες τους και το δυσβάσταχτο κόστος της ακρίβειας από τις συνεχείς ανατιμήσεις σε αγαθά πρώτης ανάγκης.

Διεκδικούμε:

· Επαναφορά του Κατώτατου Μισθού στα 751ευρώ.

· Άμεση επαναφορά των Ελεύθερων Συλλογικών Διαπραγματεύσεων.

· Αύξηση Μισθών όλων των κλάδων Εργασίας.

· Να παρθούν άμεσα μέτρα για την καταπολέμηση της ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ.

ΑΥΞΗΣΤΕ τους ΜΙΣΘΟΥΣ

Ο Μισθός ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ

Ο Λογαριασμός ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ

Απεργούμε και συμμετέχουμε στο Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας του Εργατικού Κέντρου και των Σωματείων στην Πλατεία Φαρμάκη στις 10:00 το πρωί.

Προσυγκέντρωση ώρα 9:30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Ν.Δ.

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *