3ο Δημοτικό και τα λυόμενα του Πούντου…

Μια απλή ερώτηση στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο που αφορούσε το τί μέλλει γενέσθαι με το τρίτο δημοτικό σχολείο και τα επί δεκαετίες τριτοκοσμικά λυόμενα που λειτουργούν σαν αίθουσες διδασκαλίας εν έτει 2023 στάθηκε αφορμή να “ξεγυμνωθεί” η αδιαφορία και ανικανότητα του δημάρχου Βασίλη Γκίζα να διαχειριστεί στοιχειώδη προβλήματα του δήμου.

Τί και αν αντιδήμαρχοί του παρενέβησαν να τον βοηθήσουν να “ξεκολλήσει” από τις εμμονές του ότι για όλα φταίνε οι προηγούμενοι και να αντιληφθεί ότι αυτός είναι δήμαρχος τρεισήμισι χρόνια, αυτός τίποτα… ζούσε τη δική του πολιτική “νιρβάνα“.

Οξύς, διχαστικός, απειλητικός, μια συμπεριφορά που δεν συνάδει με το θεσμό που του εμπιστεύτηκε η κοινωνία. Δείχνει ξεκάθαρα παντελή έλλειψη πολιτικού επιπέδου και όσο πλησιάζει η ώρα της “κρίσης” οδηγείται σε πολιτική απομόνωση ακόμα και από τους δικούς του. Κρίμα!!!

Οφείλουμε εδώ να αναφέρουμε ότι ο Σπύρος Τσέλιος με την παρέμβασή του έσωσε το καράβι που ο δήμαρχος οδηγούσε στα βράχια.

Τί είπε ο Σπύρος Τσέλιος;

Το  α υ τ ο ν ό η τ ο!

Μιλάμε για λυόμενα, για αγορά οικοπέδων, για δάνεια, για κτίσιμο σχολείου, όταν είναι σίγουρο ότι τίποτα από αυτά δεν χρειάζεται να γίνει. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να καταγραφούν οι υπάρχουσες αίθουσες διδασκαλίας και οι μαθητές του δήμου και να γίνει η σωστή κατανομή. Είναι σίγουρο ότι υπάρχει επάρκεια και με το παραπάνω.

Λέγεται ότι στη ζωή τα πιο δύσκολα είναι τα αυτονόητα. Περί αυτού πρόκειται.

1 Σχόλια

  • Κώστας Παπαδόπουλος

    Μια λύση και μοναδική υπάρχει: καταψηφίζεις τους άχρηστους (η πιο ήπια λέξη), τους μαυρίζεις στις εκλογές και πάς στον επόμενο...

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *