Αναζήτηση

500άρικο το πρόστιμο!

«Βολές» της αντιπολίτευσης για την αύξηση του προστίμου στα 500 ευρώ


Αντιδράσεις στα κόμματα της αντιπολίτευσης προκάλεσε η εξαγγελία του πρωθυπουργού για αυστηροποίηση του προστίμου από 300 σε 500 ευρώ για όσους παραβαίνουν τα περιοριστικά μέτρα.

«Μέριμνά σας δεν είναι η πρόληψη, αλλά η καταστολή κι είστε αποφασιστικοί και αυστηροί, αντιμετωπίζετε την πανδημία με τον Χρυσοχοΐδη κι όχι με τον Κικίλια», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αναρωτήθηκε εάν είναι θέμα χρημάτων η τήρηση των μέτρων. «Έχετε εικόνα τι σημαίνει για έναν εργαζόμενο που παίρνει μόλις 534 ευρώ; Να πληρώσει για μια αστοχία 500 ευρώ;», ήταν το ερώτημα που έθεσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και με αρκετή δόση ειρωνείας για την εξαγγελία, πρόσθεσε: «Κάντε το πρόστιμο 534 ευρώ, όσα παίρνει κι όσα δίνει».

Για επίθεση στα φτωχά στρώματα έκανε λόγο ο Δημήτρης Κουτσούμπας. «Είπατε για πρόστιμο 500 ευρώ, σχεδόν ένας μισθό, αλλά δεν βάζετε πρόστιμα σε επιχειρήσεις που δεν λαμβάνουν μέτρα προστασίας, κυνηγάτε μόνον τους μεροκαματιάρηδες», είπε. Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Βελόπουλος κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει πίσω το πρόστιμο των 500 ευρώ.

6 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων