8χρονη ανέβηκε στην τσουλήθρα να παίξει και κινδυνεύει να χάσει το δάχτυλό της

Συνέβηκε στη Θεσσαλονίκη

«Ανέβηκε στην τσουλήθρα να παίξει και κινδυνεύει να χάσει το δάχτυλό της. Με ενδιαφέρει το παιδί, να αποκατασταθεί η υγεία του και να σωθεί το δάχτυλό του. Θέλω να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος. Πάνε παιδάκια να παίξουν και κινδυνεύει η ζωή τους», αναφέρει ο πατέρας της 8χρονης

Πώς έγινε το ατύχημα

Όπως περιγράφει ο πατέρας της 8χρονης, μεταξύ της τσουλήθρας και του τοιχώματος της λαμαρίνας υπήρχε κενό, με αποτέλεσμα το δάχτυλο του παιδιού να μπει ανάμεσα και να κοπεί.

Κλειστή η παιδική χαρά

Σε όλες τις πόρτες του χώρου υπάρχουν λουκέτα, ενώ στην τσουλήθρα που σημειώθηκε το ατύχημα τοποθετήθηκε κόκκινη κορδέλα και χαρτιά που αναγράφουν «προσοχή κίνδυνος».

Την ίδια στιγμή όπως μεταδίδει το GRTimes.gr, η μητέρα του παιδιού προχώρησε στην υποβολή μήνυσης κατά παντός υπευθύνου για το σοκαριστικό ατύχημα.

Η μήνυση κατατέθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Τούμπας το οποίο διενεργεί και την προανάκριση για το ατύχημα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα δείξουν αν η επέμβαση ήταν όντως επιτυχημένη.

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *