Αναζήτηση
  • Lepantoporto

Beach volley AHEPA WORLD CUP 2021 στις 22-24 Ιουλίου στη Ναύπακτο

AHEPA WORLD CUP 2021 BEACH VOLLEY

Το δημοφιλές διεθνές τουρνουά στην Ναύπακτο θα αποτελέσει πόλο έλξης για επισκέπτες, παίκτες και διεθνή ΜΜΕ!

Το τμήμα της Ναυπάκτου “AHEPA Lepanto 1571” διοργανώνει για 8η χρονιά το διεθνές τουρνουά beach volley μικτών ομάδων AHEPA WORLD CUP 2021 στις 22-24 Ιουλίου!


Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη, αφού το διεθνές τουρνουά διεξάγεται σε συγχρονισμό με το παγκόσμιο συνέδριο AHEPA που θα πραγματοποιηθεί κατ'εξαίρεση στην Αθήνα προς τιμήν των 200 χρόνων από την Επανάσταση. Όπως είναι λογικό, το AHEPA WORLD CUP 2021, ως παράπλευρη εκδήλωση του συνεδρίου, ήδη έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των AHEPANS από όλο τον κόσμο, που προγραμματίζουν την παρουσία τους στη Ναύπακτο, σε ένα τριήμερο που θα μείνει αξέχαστο.


Τελικός αγώνας


Ομάδες από Ελλάδα και εξωτερικό θα αγωνιστούν, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου στο μεγάλο τελικό, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Ιουλίου στις 19:00. Η μοναδική αυτή αθλητική εκδήλωση της AHEPA για την Ελλάδα και την Ευρώπη χαίρει διεθνούς αναγνώρισης, αφού καλύπτεται διαχρονικά από ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ και προβάλλεται στα social media της AHEPA στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στη φετινή διοργάνωση χορηγός επικοινωνίας είναι το ΙΟΝΙΑΝ TV.

Το AHEPA WORLD CUP 2021 υποστηρίζεται από τη μητρική AHEPA (Washington DC) και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του ΕΟΤ. Αποτελεί συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, του Δήμου Ναυπακτίας και του αθλητικού συλλόγου Φ.Ο. Ομόνοια Ναυπάκτου, ενώ συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα των επίσημων τουρνουά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. http://www.volleyball.gr/beach-volley/epishmes-diorganoseis-2021/mixed
Στο πλαίσιο του AHEPA WORLD CUP 2021, και επικουρικά με το παγκόσμιο συνέδριο έχουν προγραμματιστεί οι ακόλουθες δράσεις για το Σάββατο 24 Ιουλίου:


- Εκδήλωση τιμής από την AHEPA στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση. Στην πόλη-σύμβολο για τον Αγώνα θα γίνει κατάθεση στεφάνου εκ μέρους της οργάνωσης στον κήπο των Ηρώων, ενώ θα παρευρεθούν ο Ύπατος αντιπρόεδρος της AHEPA κ. Jimmy Kokotas, ο κυβερνήτης AHEPA Hellas κ Κώστας Βαρσάμης, καθώς και άλλοι θεσμικοί φορείς.


- Εγκαίνια στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως Σωτήρος Ναυπάκτου του έργου με τα Φωτοβολταϊκά στη στέγη της Μονής, το οποίο είχε ψηφισθεί και υποστηριχθεί ως National project AHEPA στο Supreme Convention του Ορλάντο το 2017 . Το έργο που είχε πάρει την κωδική ονομασία “AHEPA Goes Green” ξεκίνησε τη λειτουργία του το καλοκαίρι του 2020.


Αυτό το καλοκαίρι, η αθλητική καρδιά της AHEPA χτυπάει στην Ναύπακτο!


Για περισσότερες πληροφορίες: http://ahepacup.blogspot.com

10 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων