Αναζήτηση

H απόφαση Φαρμάκη για τους αντιπεριφερειάρχες

«Φρένο» μπήκε στις έντονες ζυμώσεις για τον «ανασχηματισμό» στην περιφερειακή αρχή Δυτικής Ελλάδας καθώς συμπληρώθηκε και το δεύτερο έτος θητείας της και αναμένονταν η απόφαση του Νεκτάριου Φαρμάκη για τους νέους αντιπεριφερειάρχες. Ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας φέρεται να επέλεξε την δίμηνη παράταση της θητείας των ενεργεία αντιπεριφερειαρχών έως και την 7η Νοεμβρίου, ημέρα που προγραμματίζεται η διεξαγωγή των δημαιρεσιών, η εκλογή δηλαδή των προεδρείων του περιφερειακού συμβουλίου και των επιτροπών.

Την τακτική αυτή αναμένεται να ακολουθήσουν οι περισσότεροι δήμαρχοι και περιφερειάρχες της χώρας. Θυμίζουμε πως όλοι οι επικεφαλής των αυτοδιοικητικών αρχών οφείλουν στην αρχή κάθε έτους της θητείας τους (εισέρχονται τώρα στο τρίτο) να προβαίνουν στην απόφαση ορισμού νέων αντιδημάρχων-αντιπεριφερειαρχών.


Καθώς όμως οι δημαιρεσίες μετατέθηκαν για την 7η Νοεμβρίου (μέσον την τρέχουσας αυτοδιοικητικής περιόδου), η πλειοψηφία των δημάρχων και αντιπεριφερειάρχων να μεταθέτουν τις ουσιαστικές αλλαγές προσώπων για μετά την εκλογή προεδρείων των συμβουλίων και οι τωρινές αποφάσεις να έχουν προσωρινό χαρακτήρα.

58 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων