Αναζήτηση

Mitrakas Ike: Αγώνας να σταθούμε όρθιοι εν μέσω πανδημίας

Ο Βασίλης Μαστραπάς είναι ο ιδιοκτήτης και ιθύνων νους της επιχείρησης εμπορίας ποτών και αναψυκτικών που εδρεύει στα Χάνια Γαβρολίμνης, με την επωνυμία "Mitrakas Ike".

Η δραστηριότητα της επιχείρησης ξεπερνάει τον μισό αιώνα λειτουργίας και ο ιδιοκτήτης και συνεχιστής της παράδοσης δίνει αγώνα να την κρατήσει "όρθια" εν μέσω τεράστιων δυσχερειών που υφίστανται λόγω της πανδημίας.


Η επιχείρηση προσφέρει στην τοπική οικονομία με θέσεις εργασίας και ταυτόχρονα είναι αρωγός σε όλες τις δράσεις που αναπτύσσονται στην περιοχή.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν βλέπουν με καλό μάτι και προσπαθούν να βάζουν "τρικλοποδιές".


Αυτό είναι και το μεγάλο παράπονο του Βασίλη.

"Κακό χωριό τα λίγα σπίτια" αναφωνεί με πικρία.

Και συνεχίζει: Εμείς όμως θα παραμείνουμε Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Ι !

"Τελικά ο σοφός λαός πάντα είχε δίκιο... Κακό χωριό τα λίγα σπίτια. Η οικογένεια του Μητράκα δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή της Γαυρολίμνης απο το 1965. Υπήρξε πάντα αρωγός στα κοινωνικά, πολιτιστικά και γενικά στην ανάπτυξη της περιοχής, προσφέροντας εργασία και βοήθεια όπου κι όσες φορές χρειάστηκε στο παρελθόν.

Μετά από μια περίοδο 15 ετών παύσης καταφέραμε σαν οικογένεια την επαναλειτουργία της επιχείρησης το 2020 και ξεκινώντας απο εκεί που είχαμε σταματήσει δημιουργήσαμε νέες θέσεις εργασίας και στεκόμαστε αρωγοί πάντα με προσφορές και δωρεές στους τοπικούς και ευρύτερους φορείς (σύλλογοι, ομάδες, κοινότητες, κτλ). Όλη αυτή η συνεισφορά της επιχείρησής μας ανταμείβεται απο κάποιους/ες με ανώνυμες καταγγελίες στο δήμο και παλιότερα στη ΔΟΥ . Σας ευχαριστούμε πολύ. Εμείς θα παραμείνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ".



59 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων