Αναζήτηση

Rapidtests στο κτίριο Τσώνη στη Ναύπακτο

Ο ΕΟΔΥ, με δεδομένη την αυξημένη δυνατότητα ελέγχων λόγω της έγκρισης των rapidtestsγια covid-19 προσθέτει στη στρατηγική του τυχαίους δειγματοληπτικούς ελέγχους ανά την επικράτεια.

Σε αυτό το πλαίσιο, ενημερώνουμε ότι, από τις 4/1/2021 και για τέσσερις (4) εβδομάδες, διενεργούνται στο ισόγειο του Κτηρίου Τσώνη, οδός Ναυμαχίας Ναυπάκτου -παραλία Ψανής, Ναύπακτος,διενεργούνται τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapidtests) από τις κινητές ομάδες υγείας Τ.Ο.Μ.Υ. Μεσολογγίου.


Οι πολίτες που επιθυμούν να συμμετέχουν στους ελέγχους, μπορούν να συμπληρώνουν τη σχετική φόρμα αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας testing.gov.gr. Ο πολίτης, συμπληρώνοντας τη φόρμα, λαμβάνει SMS με την ώρα και την ημέρα του ραντεβού, όπως και τη διεύθυνση του κοντινότερου διαθέσιμου σημείου εξέτασης.


Την ημέρα της εξέτασης, παρουσιάζει το SMS στο υγειονομικό προσωπικό. Τα αποτελέσματα του ελέγχου και οι απαραίτητες οδηγίες θα δίνονται μέσα σε 20 λεπτά. Κατά τη διάρκεια του απαγορευτικού (lockdown), κατά την επίσκεψη στο σημείο εξέτασης, το SMS υπέχει θέση δικαιολογητικού μετακίνησης την ημέρα του ραντεβού. Σε περίπτωση που κάποιος πολίτης εμφανίσει συμπτώματα επικοινωνεί άμεσα με τον θεράποντα ιατρό του.


Για περισσότερες πληροφορίες:https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2020/12/testing_project.pdf Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στη διενέργεια των τυχαίων δειγματοληπτικών ελέγχων για covid-19. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Τ.ΟΜ.Υ. Μεσολογγίου ΚΟΜΥ Μεσολογγίου –Ναυπακτίας

9 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων